PALVELUMME

Tutkimuksia

Selvitykset ja tutkimukset

Olemme tehneet erittäin paljon erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä. Olemme mm. osallistuneet Pohjoismaiseen Norskit-tutkimushankkeeseen ja tehneet siihen liittyviä erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä. Lisäksi olemme tehneet mm. raskaan liikenteen ja vaarallisten kuljetusten läpiajotutkimuksia, moottoripyörien nopeusselvityksiä, määräpaikkatutkimuksia, tasoristeysten liikennemääräselvityksiä ja erilaisia liikenteeseen liittyviä selvityksiä. Olemme olleet kehittämässä kevyen liikenteen ja yleistä liikennelaskentaa aina 1990-luvulta lähtien. Olemme olleet ohjaamassa useita opinnäytetöitä ja tehneet lukuisia erilaisia otoslaskennan mallinnukseen liittyviä selvityksiä.

Siirrettävät nopeusnäytöt

Nopeusnäyttötaulupalvelun avulla vaikutetaan ajonopeuksiin esim. koulujen ja työmaiden läheisyydessä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa näyttötaulujemme tehokkaan sijoittelun, mittauksen ajankohdan ja keston (viikko – kuukausia). Toimitamme näyttötauluista nopeusraportit, joissa selviää mm. ylinopeuksien määrät ja ajankohdat.

Nopeusnäyttö
336730_20191211141042637116702433608958_IMG1

Liikennelaskennat ja nopeusmittaus

Olemme toteuttaneet koneellisia liikennelaskentoja eri puolilla Suomea mm. Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaassa, Kajaanissa, Raahessa, Pyhäjoella, Lahdessa ja Tampereella. Olemme lisäksi tehneet kevyen liikenteen laskentoja. Nopeusmittausten osalta teimme ennen ja jälkeen -selvityksen vt 6 uusien poliisikameroiden kohdilta. 

Kevyen liikenteen laskennat

Käytämme mikroaaltotekniikkaa kevyen liikenteen väylien käyttäjämäärien selvittämiseksi (jalankulkijat, pyöräilijät, mopot). Esimerkiksi lenkkipolkujen, hiihtoladun ja moottorikelkkareittien käyttäjämäärien selvittäminen myös onnistuvat.

SDR kevari
Risteys

Risteyslaskennat ja videoinnit

Pystymme laskemaan tehokkaasti risteysten liikennevirtoja ja tuottamaan niistä tiedot käytössämme olevalla risteyslaskentaohjelmalla.

Matka-aikamittaukseet

Uusin palvelumme on matka-aikaan liittyvät mittaukset, jotka toteutetaan bluetooth-tekniikalla. Mittausten avulla saadaan arvioitua matka-ajan lisäksi liikennemäärä, päivittäisen työmatkaliikenteen osuus ja liikenteen suuntautuminen.

IMG_20200831_114954
YL

Yleinen liikennelaskenta 2013-2020

Vastaamme Suomen yleisen liikennelaskennan maastotyön suunnittelusta, tietojen käsittelystä ja KVL-estimaattien tierekisteripäivityksestä sekä teemme jonkin verran myös maastoasennuksia.

Riksroad oy

+358 400 289310

etunimi.sukunimi@riksroad.fi

Krankantie 39, 90150 Oulu

SEURAA MEITÄ SOMESSA!

Ota meihin yhteyttä